Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unii i-au spus miting. Alții i-au zis protest. A fost și voci care au glăsuit că, de fapt, a fost o revoltă. O învălmășeală care n-a scos nimic la suprafață. O adunare care n-a avut vreun mesaj de transmis. Nimeni nu știe exact despre ce a fost vorba la Piața Victoriei. Fiecare părerolog a încercat să tragă spuza pe turta lui. Cristian Tudor Popescu, de exemplu, i-a considerat retardați pe cei adunați acolo. Iar ăia care nu erau, n-au de ce să dispere, vine retardul și la ei.

A ieșit ceva în evidență și lumii i-a scăpat? S-a protestat împotriva lui Iohannis? Pe ce temă, căci are portofoliul plin de evenimente pentru care merită să te aduni în fața casei lui și să-l iei la înjurături? I s-a reproșat că dezbină? Da, dezbină, așa este, dar o face de ani de zile și, fără supărare, o face cu ajutorul nostru. Niciodată nu am fost capabili să-l călcăm în picioare așa cum face el cu noi.

Ne-a plăcut să ne scuipe în cap și să-i mulțumim, fără nicio reacție adversă. A fost o revoltă împotriva Opoziției care doarme în băncile Parlamentului și se complace în promisiuni și jocuri de cuvinte? Ar fi trebuit să fie, dar nimeni nu s-a gândit că o fi venit momentul în care să fie zgâlțâită sau luată la palme.

Integral pe Naţional


Alte articole pe același subiect


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.