Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Stéphane Bourgoin, un faimos expert în criminali în serie și autor ale cărui cărți s-au vândut în milioane de exemplare, a recunoscut că a inventat mare parte din experiența sa profesională, dar și elemente din viața sa personală, scrie The Guardian.

În decursul carierei sale de 40 de ani, Stéphane Bourgoin a scris peste 34 de cărți, traduse în 11 limbi, găzduind și o serie de documentare pe acest subiect la televiziunea franceză. El susținea că a intervievat peste 70 de criminali în serie, s-a antrenat la sediul FBI din Quantico, Virginia, și că soția lui a fost ucisă în 1976 de un criminal în serie care a recunoscut 12 crime doi ani mai târziu, când a fost arestat.

După ce s-a aflat adevărul despre el, Stéphane Bourgoin a dezvăluit presei franceze că nu a avut niciodată o soție, că nu s-a antrenat cu FBI, că nu l-a intervievat pe Charles Manson, că a cunoscut mai puțini criminali în serie decât a susținut anterior și că nu a practicat niciodată fotbalul la nivel profesionist.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.