Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De lungă vreme, când te afli într-o ţară de pe glob, când spui că eşti român, imediat interlocutorul zice: „România, aha, Nadia, Ilie Năstase, Hagi!”. De câţiva ani, de când Simona Halep a uimit cu izbânzile ei de cel mai înalt nivel, la salba de personalităţi româneşti admirate în toată lumea se adaugă şi numele Simonei Halep.

Azi, când toate competiţiile sportive din lumea largă sunt „îngheţate”, Simona primeşte o veste foarte bună. WTA, forul de vârf al tenisului mondial, publică un clasament al clasamentelor, cele mai valoroase 10 tenismene ale lumii în ultimii 10 ani: pe podiumul de elită se situează şi marea noastră campioană Simona Halep. Simona a strâns peste 4.000 de puncte în aceşti 10 ani, în care a câştigat 20 de trofee, două Grand Slamuri la Wimbledon şi Rolland Garros și este devansată doar de Serena Williams şi de cehoaica Kvitova, cu doar puţine puncte peste zestrea româncei.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.