Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Apărării, UM 02415, va cheltui 1,1 milioane de lei pentru achiziționarea unor echipamente informatice care să verifice tot ce mișcă în presă cu referire la Armată, fiind preocupată foarte mult de așa-zisele fake news. MapN nu precupețește niciun efort financiar în demersul său, și vrea cele mai bune echipamente posibile. Dovadă este faptul că, doar pentru monitorizare și procesare media, Armata va cumpăra servere de 0,85 milioane lei, iar pentru verificarea a 24 de posturi TV, alte echipamente de 0,24 milioane lei.

“Se va încheia contract pentru furnizare echipamente IT pentru realizare sistem informatic necesar monitorizării și procesării informațiilor media pentru a reacționa la știrile false referitoare la MApN: sistemul este compus din: – lot 1: format dintr-un Servere AI și un server tip 1 estimat la 866.436,97 lei fără TVA; -lot 2: un Echipament de monitorizare TV 24 posturi estimat la 242.521,01 lei fără TVA -lot 3: un Laptop tip 5 estimat la 10.924,37 lei fără TVA”, este descrierea licitației.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.