Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un număr de 2.547 de militari, cu 587 de mijloace tehnice, au participat, în ultimele 24 de ore, la misiuni de limitare a răspândirii COVID-19, informează un comunicat transmis sâmbătă de către Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

„În perioada 1 mai, ora 6,00 – 2 mai, ora 6,00, un număr de 2.547 militari şi 587 mijloace tehnice au acţionat, în Bucureşti şi în ţară, în 515 misiuni de întărire a prezenţei, asigurarea fluidizării traficului şi sprijin triaj epidemiologic la punctele de trecere a frontierei, paza unor obiective preluate de la Jandarmeria Română, patrulare şi sprijinirea forţelor MAI în activităţi de ordine publică în Capitală şi în alte localităţi din ţară, transport de echipamente medicale şi alte materiale, însoţire convoaie de transport persoane”, precizează comunicatul MApN.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.