Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul Ungariei a anunţat joi că evenimentele la care participă mai mult de 500 de persoane nu vor putea fi organizate până în data de 15 august, o decizie ce determină anularea mai multor festivaluri internaţionale care au loc în această ţară şi care atrag de obicei sute de mii de vizitatori, informează Reuters.

Anunţul de joi a pus capăt săptămânilor de incertitudini ce planau asupra celor mai mari festivaluri muzicale organizate în Ungaria, care au anunţat, unele după altele, că îşi anulează ediţiile programate în 2020.

Printre evenimentele anulate se află şi Sziget, cel mai mare festival din Ungaria, organizat la începutul lunii august şi care atrage de obicei în fiecare an aproape o jumătate de milion de vizitatori. Organizatorii de la Sziget administrează şi alte festivaluri de calibru, precum VOLT şi Balaton Sound, în luna iulie, care au fost de asemenea anulate.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.