Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Psihologul Alexandru Pleşea, cunoscut opiniei publice drept „antrenorul minţii“, care consideră că odată cu izolarea oamenii au devenit mai atenţi în interiorul lor decât în exterior.

În opinia psihologului, de când ne trezim şi până când ne punem la somn, puterea izolării ne ţine mai atenţi la noi decât înainte, aşadar putem spune că există şi părţi benefice în această perioadă.

„Izolarea este un moment greu pentru noi, dar din discuţiile pe care le-am avut cu mulţi prieteni şi cunoştinţe, am observa un lucru destul de interesant: oamenii au învăţat să-şi folosească din timp pentru a-şi construi sinele interior, şi mai puţin timp alocă pentru construirea realităţii exterioare. Cred cu tărie că, după terminarea perioadei de izolare, vom ieşi cu toţii mai învăţaţi, mai recunoscători pentru ceea ce viaţa ne oferă şi mai iubitori de oameni şi de comunicarea reală cu aceştia", explică psihologul.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.