Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, susţine că angajaţii spitalului Suceava refuzau să facă dușul obligatoriu la finalul programului sau să poarte echipamentele. El spune că nu au fost respectate circuitele epidemiologice, iar anchetele DSP au fost incomplete.

„După cum am mai spus, la Suceava ar trebui o încercare de manager interimar civil sau de ce nu, un management militar. Acolo, în Suceava a fost ceva deosebit. Tocmai pentru acest lucru mă gândesc și la toate focarele mai mici din țară. Nu vrem să mai avem o Suceava. Suceava a însemnat o serie de nereguli, plecând de la personal medical, plecând la Direcție de Sănătate Publică, la autorități locale, plecând de la pacienți care omiteau sau refuzau să răspundă la niște întrebări, plecând de la o situație care a fost luată în ușor, plecând de la nerespectarea în timp a circuiltelor epidemiologice, plecând de la anchete epidemiologice incomplete, care s-au terminat prin faptul că la un moment dat nu mai exista nici Direcție de Sănătate Publică”, a spus Nelu Tătaru.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.