Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primăria Capitalei achiziţionează 25 de ventilatoare mecanice şi un ansamblu mobil computer tomograf, capabil să depisteze, zilnic, sute de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Primarul general, Gabriela Firea, afirmă că administraţia Bucureştiului va achiziţiona 6.000 de teste de tip PCR pentru testarea cadrelor medicale din spitalele aflate în administrarea Primăriei Generale, dar şi alte 3.000 de teste pentru angajaţii din serviciile considerate vitale la nivelul primăriei, transmite News.ro.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a hotărât, vineri, într-o şedinţă extraordinară, redistribuirea unor sume în bugetul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) în vederea achiziţionării unor echipamente medicale esenţiale în lupta împotriva virusului SARS-CoV-2.

„Vom achiziţiona de urgenţă 25 de ventilatoare şi un ansamblu mobil Computer Tomograf (CT) dotat cu un modul de inteligenţă artificială capabil să depisteze cazurile de infectare cu noul coronavirus. Acest aparat ultraperformant este capabil să realizeze câteva sute de teste pe zi”, a declarat Gabriela Firea, citată în comunictul PMB.

Integral pe G4media.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.