Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) a decis mai multe măsuri, între care şi susţinerea financiară pe toată perioada până la JO din 2021 a celor 59 de sportivi deja calificaţi. De asemenea a fost numit şi şeful misiunii olimpice a României la Tokyo, Florin Mişcă, secretar general adjunct al COSR.

În conformitate cu hotărârile CIO şi cu noile măsuri adoptate de către grupul de lucru al forului internaţional privind principiile sistemului de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, toţi sportivii care şi-au câştigat calificarea şi toate locurile cotă obţinute de fiecare Comitet Olimpic Naţional rămân valabile.

România are în prezent 59 de sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, din 12 discipline sportive: înot, atletism, canotaj, fotbal, gimnastică, baschet 3x3, ciclism, lupte, tir sportiv, canoe, tenis de masă, box.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.