Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, recunoaște că se gândește la o variantă ce până nu demult părea una fantezistă: militarizarea tuturor spitalelor din România! Cu ocazia unei vizite efectuate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, Nelu Tătaru a admis că, atunci când „managementul civil nu mai merge”, analizează desemnarea unor medici militari la conducerile tuturor spitalelor din țară.

Totuși, ministrul Sănătății precizează că activităţile unităţilor medicale sunt evaluate separat, iar deciziile sunt luate în funcţie de fiecare caz în parte. „Fiecare unitate medicală din această ţară este evaluată separat. În măsura în care vedem că un management civil nu merge sau acel management civil ne cere ajutorul demisionând, aşa cum s-a întâmplat în celelalte unităţi medicale, luăm în calcul şi acest lucru (n.r.- desemnarea unei conduceri militare)”, a afirmat Tătaru.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.