Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Victor Ponta a comparat astăzi situația muncitorilor de la Cluj, care au plecat ieri în Germania, cu a tinerilor români trimiși la Înalta Poartă pentru a deveni ieniceri în timpul Imperiul Otoman. După cele 12 curse de ieri de la Cluj, astăzi încă trei avioane cu români vor pleca tot către Germania de pe aeroportul Otopeni.

Opt curse aeriene au fost programate vineri pentru decolare de pe Aeroportul Otopeni, trei dintre acestea pentru transportul lucrătorilor români în Germania, potrivit purtătorului de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Valentin Iordache. Este vorba despre curse către Madrid, Barcelona, Atena, Stockholm, Malmo, Hamburg, Nurenberg şi Dusseldorf.

„Cele de Atena, Stockholm şi Malmo sunt curse regulate. Barcelona şi Madrid sunt curse speciale charter pentru repatriere, iar Hamburg, Nurenberg, Dusseldorf – chartere cu lucrători”, a precizat Valentin Iordache. Cursele pentru Madrid, Barcelona şi Stockholm au decolat deja. Cele pentru Germania sunt programate in această seara la ora 21.00.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.