Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Ialomița, cere demiterea de urgență a șefului DSP Ialomița, pe care îl acuză de neprofesionalism și căruia îi reproșează modul în care a gestionat situația în județ.

Solicitarea publică are un vădit caracter electoral, șeful CJ Ialomița atacându-și și contracandidatul liberal, deputatul Tinel Gheorghe, pe care-l scoate la tablă în fața ialomițenilor, acuzîndu-l că ”girează incompetența și face un rău enorm județului” susținînd actuala conducere a DSP.

Când vine vorba de campania electorală pentru localele și parlamentarele deocamdată amânate, starea de urgență instituită pentru mai buna gestionare a măsurilor de asanare pandemică devine unul dintre instrumentele cele mai eficiente pentru capitalizare, la nivel de politician local mai ales, sau de edil administrativ. Cu o pagină de socializare optim exploatată, câteva sute de sacoșe de mâncare plimbate prin curțile bătrânilor pe post de ajutor la vremuri de restriște și niște poze cu mască și combinezon, ”la treabă, slujind interesul public” într-un peisaj pustiit de măsurile de urgență, orice speculant politic al emoției publice poate contabiliza, săptămână de săptămână, procente deloc de ignorat la nivel de simpatie, notorietate și chiar eligibilitate.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.