Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Latifundiarul Gigi Becali a fost foarte impresionat de curajul politic arătat de Rareş Bogdan într-o situaţie în care orbecăiala autorităţilor române a fost la fel de evidentă ca întotdeauna. Patronul echipei de fotbal FCSB a fost cucerit de ieşirea prim-vicepreședintelui PNL după imaginile difuzate joi de peAeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

Peste 1.800 de români se aflau înghesuiți acolo în plină epidemie de coronavirus şi în ciuda tuturor măsurilor impuse de autorităţi cu privire la distanţarea socială şi evitarea grupurilor mari. Referitor la acest episod, Rareş Bogdan a reacţionat virulent, ceea ce i-a plăcut mult lui Gigi Becali, care a apreciat actul de rebeliune politică.

„Vreau să îl felicit pe Rareș Bogdan pentru că nu a ținut cont de partidul din care face parte și a spus ceea ce simte și ceea ce trăiește”, a precizat latifundiarul din Pipera într-o intervenție telefonică la România TV.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.