Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban a afirmat joi seara că preferă să fie invitat în mod direct la o discuţie cu liderii partidelor parlamentare, nu prin scrisori transmise în media, şi atât timp cât răspunde la telefon.

„Eu sunt un om al dialogului şi dialoghez cu orice persoană, cu orice cetăţean, în măsura în care există cu adevărat o disponibilitate la dialog. Să particip la întruniri în care să bifeze un lider sau altul un succes politic nu-mi stă în fire. Şi, când sunt invitat, prefer să nu fiu invitat prin scrisori deschise transmise prin media, atât timp cât numărul meu de telefon este cunoscut şi răspund la telefon oricui mă caută„, a precizat Orban la TVR 1.

Referitor la atitudinea USR, premierul a arătat că nu se simte trădat, iar faptul că liderul partidului a participat la videoconferinţa de marţi nu înseamnă neapărat că Uniunea şi-a schimbat poziţia, „deşi s-au cam aliniat simbolic PSD”.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.