Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan, declară că va face plângere penală împotriva senatorului Cătălin Toma, care ar fi făcut public faptul că managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani, Constantin Mândrilă, a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19.

"'Bărbaţii' politici din PNL Vrancea se ascund în spatele Biroului de Presă şi din această postură au săvârşit astăzi mai multe infracţiuni şi ticăloşenii. Călcând în picioare legislaţia privind secretul medical, un senator PNL a comis o infracţiune când a dat publicităţii faptul că directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani a fost diagnosticat pozitiv COVID-19. O infracţiune pentru care sper că va răspunde penal, aşa cum ar fi normal într-un stat de drept. (...) Eu vă voi face plângeri penale. Voi face o plângere penală la Parchetul Judeţean Vrancea împotriva celor care au întocmit comunicatul de presă al PNL Vrancea şi o plângere la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva senatorului care astăzi a lansat numai acuzaţii false împotriva mea. Liberalii vor da socoteală pentru toate acuzaţiile nefondate, nu am nici un dubiu", a declarat Marian Oprişan, într-un comunicat de presă remis joi.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.