Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliția Transporturi Cluj a deschis un dosar penal cu privire la prezența a sute de români, care se îmbulzeau, în cursul zilei de joi, pe Aeroportul Internațional din Cluj Napoca, pentru a pleca la muncă în Germania.

Dosarul penal a fost deschis pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce sute de oameni s-au călcat în picioare, în parcarea aeroportului, fără să respecte normele stabilite de ordonanțele militare.

”În cursul zilei de astăzi, polițiștii din cadrul S.R.P.T. Cluj Napoca, în temeiul art. 292 Cod de Procedura Penală s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prevăzută de art. 352 Cod Penal, în cauza privind situația persoanelor aflate în cursul acestei dimineți pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj”, a precizat prefectul de Cluj, Mircea Abrudean.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.