Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacă Beijingul a început să comunice despre noul virus în decembrie, serviciile secrete americane începuseră să facă primele alerte despre un posibil eveniment „cataclismic” încă din noiembrie şi ar fi scris un raport, potrivit ABC News. Pentagonul spune însă că nu a primit nimic.

Încă de la sfârşitul lunii noiembrie, National Center for Medical Intelligence, (Centrul Naţional pentru Informaţii Medicale, NCMI) au avertizat că o contagiune străbate oraşul chinez Wuhan, informează ABC News, citând surse apropiate dosarului. Serviciile de informaţii ar fi redactat un raport care „a suna alarma cum că o boală necontrolată ar reprezenta o ameninţare serioasă pentru forţele americane din Asia”, precizează ABC News. Analiştii au concluzionat că ar putea fi un eveniment cataclismic ", a spus una dintre surse.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.