Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deşi ne aflăm în plină criză de coronavirus, iar în unele state – inclusiv România – lucrurile nu au decolat în direcţia unei explozii a numărului de cazuri, au început deja proiecţiile şi analizele, dar şi dezbaterile, confruntările şi acţiunile pentru a planifica modul în care va arăta şi cum va fi condusă lumea de după criza pandemică adusă de COVID-19.


Cu toate dimensiunile purtării acestei dezbateri – publică, subterană şi politică, în spatele uşilor închise, dar şi în spaţiile discrete şi chiar oculte. Iar ieşirea pe scenă a marilor spirite analitice, a personalităţilor, foştilor politicieni şi gânditori care asumă una sau alta din agende, una sau alta din variantele şi opţiunile leadership-ului de mâine trădează lansarea competiţiei şi partea vizibilă a icebergului acestei lupte încrâncenate care a pornit.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.