Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a anunțat în urmă cu două zile că jucătorii vor relua antrenamentele, însă s-a răzgândit după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat prelungirea stării de urgență cu încă o lună.

Becali mai spunea atunci că fotbaliștii vor fi testați pentru coronavirus și vor intra în cantonament.

„Nu se vor mai relua antrenamentele, deoarece Iohannis a anunţat că va prelungi starea de urgenţă. Băieţii vor primi din nou un program de la Vintilă şi îl vor face fiecare pe la casele lor. Dacă nu se prelungea starea de urgenţă, băieţii îşi reluau cu toţi antrenamentele în baza de la Berceni. Sper din tot sufletul să fie bine în ţară, iar preşedintele să nu mai fie nevoit să mai prelungească şi a treia lună starea de urgenţă în România”, a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

Patronul de la FCSB nu crede că se mai poate încheia sezonul dacă Liga 1 nu se va relua nici în luna iunie.

„Nu ştiu când se va relua campionatul, dar eu sper că în iunie vom juca din nou în Liga 1. Dacă se va da şi o a treia lună de stare de urgenţă, atunci nu cred că mai este timp să reluăm campionatul în România. Nu ai timp să începi antrenamentele, iar apoi să mai şi joci în campionat”, a mai spus Becali.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.