Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Spitale şi centre de îngrijire din Lombardia, regiune din nordul Italiei, sunt aspru criticate cu privire la modul în care gestionează criza provocată de noul coronavirus şi în mai multe cazuri sunt efectuate cercetări de către procurori, relatează miercuri dpa.

Se pare că noul coronavirus s-a extins în mod necontrolat într-un număr de centre de îngrijire din Lombardia, epicentrul epidemiei din Italia, potrivit unor informaţii furnizate de mass-media italiene.

Într-o cunoscută secţie de geriatrie din apropierea oraşului Milano, 110 persoane au murit din luna martie şi alte cazuri au fost ascunse, potrivit ziarului Corriere della Sera. Secţia menţionată nu a comentat acuzaţiile aduse.

Parchetul din Milano a declarat că investighează condiţiile din mai multe centre de îngrijire, în timp ce vicepreşedintele regiunii Lombardia, Fabrizio Sala, a declarat că va fi creată o comisie independentă la nivelul regiunii pentru a cerceta acuzaţiile aduse.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.