Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că probele pentru coronavirus de la Deva și Suceava vor ajunge la Cluj-Napoca, unde capacitatea a ajuns la 1.000 de teste pe zi. Tătaru a dat speranțe și medicilor de familie, care ar putea primi și ei stimulentul de risc, relatează Mediafax.

Nelu Tătaru a declarat, miercuri, că la Cluj-Napoca există atât activitate medicală, cât și implicare a administrației locale, astfel că testele pentru coronavirus de la Deva și Suceava vor ajunge aici, unde capacitatea de testare a ajuns la 1.000 pe zi.

„Clujul este un exemplu de bună practică. Față de multe alte orașe, așez Clujul undeva sus atât ca activitate medicală, cât și ca implicare a administrației locale. Există capacitate și de testare și de tratament la nivelul unităților din Cluj-Napoca. (...)”, a spus Tătaru.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.