Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Valentin Lazăr, 30 de ani, s-a întors la Dinamo după trei ani în care a jucat în Golf şi în Turcia. Din păcate pentru el, prinde o perioadă chiar mai proastă decât atunci când a plecat. Dar Lazăr spune că nu a venit pentru bani.

Deşi pare greu de crezut, "câinii roşii" au regresat an de an, iar sezonul actual este al treilea când nu prind play-off-ul. Venit pe un salariu mic faţă de cum se învăţase, acum Lazăr a fost băgat şi în şomaj tehnic. Marele său noroc este că ia circa 3.000 de euro pe lună din Qatar, acolo unde are un apartament pe care l-a închiriat.

„Să fiu sincer, am investit într-o singură chestie: un apartament luat chiar în Qatar, pentru că pe viitor îmi doresc să merg foarte multe luni pe an acolo, pentru că îmi place extraordinar de mult ce se întâmplă în țara aceea. Mi-am luat un apartament care îmi generează un venit, din momentul în care am plecat de acolo, cu care pot să stau liniștit în fiecare lună. Iau mai mult decât câștigă 5-7 jucători salariu la Dinamo pe lună, vreo trei mii de euro”, a dezvăluit Vali Lazăr, la ProSport.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.