Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

S-a spart buboiul prezidențial și a început să curgă mizeria. Nici vorbă de vreo bonificație de 500 de euro acordată medicilor din linia întâi a luptei împotriva epidemiei. Iohannis a fost dat de gol de Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene.

Spre deosebire de Viktor Orban, premierul Ungariei, care oferea 1.400 de euro, Iohannis s-a zgârcit la doar 500. Și nici ăia întregi. Măcar de ar fi fost banii lui, nu proveniți din fonduri europene. Suma reală care rămâne în mâinile medicilor nu este de 2.500 de lei, echivalentul celor 500 de euro. Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene, a declarat că suma este brută. Din ea se extrage impozitul pe venit, fără a se mai calcula contribuțiile sociale sau de sănătate. Așa că medicilor le revin 2.250 de lei, ca sumă netă. Se putea trece peste această impozitare? Cred că da, căci bonificația nu se acordă cu titlu de permanență, ci doar în această perioadă de excepție.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.