Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Se pare că pandemia de coronavirus nu este singura problemă cu care se confruntă România. În următoarea perioadă ar putea intra în vigoare starea de calamitate, din cauza unei anomalii meteorologice ce produce secetă.

Potrivit ultimelor informații emise de specialiștii în meteorologie, în România ar putea fi declarată stare de calamitate, din cauza unei anomalii meteorologice ce va duce la o secetă cumplită, până la Paște.

„Jumatatea nordica a Oceanului Atlantic estestiri impartita in doua. Partea de nord este mai rece decat media, Acest fenomen apare dupa perioade cu ciclogeneza intensa, asa cum a fost perioada iernii. Temperatura mai scazuta a apei favorizeaza aparitia conditiilor anticiclonale in zona Marii Britanii.

Acestea ar fi de ajutor pentru vremea din regiunea noastra, daca temperatura Marii Mediterane ar fi ceva mai crescuta decat este acum. Partea de sud este mai calda decat media, in urma blocajului din timpul iernii. Din pacate, si aceasta situatie ne-ar ajuta, insa acest ajutor depinde de regimul de presiune din Marea Mediterana.

Integral pe CancanComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.