Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O știre comunicată de Poliția Română aducea satisfacție zilele trecute populației: „Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat verificări pe raza orașului Țăndărei la persoanele fizice deținătoare de arme, în cadrul activităților fiind ridicate 11 arme letale.”

Conform unei anchete făcute de jurnaliștii de la Deutsche Welle armele confiscate sunt „aceleași puști de asalt AK-47 pe care polițiștii și jandarmii le-au confiscat în urmă cu zece ani și care au fost returnate la finalul acelui proces” încetat pentru toți inculpații, pe motiv că faptele pur și simplu s-au prescris.

„În urmă cu un an, într-o discuție cu un reporter al cotidianului britanic The Telegraph, Petre Traian Drăgușin, tovarășul de nădejde al liderului comunității, Radu Constantin, zis Titi Aghiotantul, spunea că pentru fiecare armă confiscată atunci ar exista documente justificative și permis de deținere. Și promitea că fiecare fost inculpat se va întoarce împotriva statului român pentru cei nouă ani de procese.”, scrie dw.com.

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.