Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Educației. Monica Anisie, le-a sugerat profesorilor să-și ia concediu de odihnă pe timpul stării de urgență, adică în perioada în care nu se poate ieși din locuințe.

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, le-a recomandat cadrelor didactice, într-o intervenție la un post de televiziune, să-și ia concediu de odihnă pe parcursul lunii aprilie 2020, "pentru că oricum este vacanţă".

Perioada normală a vacanței elevilor era de la 3 la 21 aprilie, doar că, în acest moment, vacanța elevilor coincide cu epidemia de coronavirus și cu starea de urgență, deci oricum nu prea se poate ieși din locuințe și nu se poate pleca în concediu.

Ministrul Monica Anisie le-a recomandat totuși profesorilor să ceară concediu, "pentru că oricum este vacanţă. Ca urmare, în această perioadă îşi pot lua concediul de odihnă".

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.