Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Românii nu ar mai trebui să plătească nimic, nici dări, nici utilităţi, nici rate la bănci. Un val de populism ucigaş bântuie prin Parlament, unde, când sunt treziţi din somn, parlamentarii majorităţii PSD votează pe bandă rulantă legi aberante.

Unora li se pare că nu trăim un moment extraordinar de dificil, ci că a venit vremea să instituie paradisul pe pământ prin controlul preţurilor şi sistarea plăţilor către companii. Gazul, apa, electricitatea să fie furnizate gratis în următoarele luni. De ce nu şi alimentele şi hainele, de exemplu? De ce să ne mai punem întrebarea cum aceste companii vor reuşi să-şi plătească oamenii, materiile prime şi toate celelalte cheltuieli?

Nu contează că va intra o ţară întreagă în blocaj şi că ar dispărea utilităţile esenţiale, important este să păcălim din nou lumea cu cele mai fioroase legi populiste.Un asemenea rai a mai fost, în epoca de aur a comunismului, când toate preţurile erau controlate de stat şi, evident, nu se găsea nimic pentru populaţie, nici alimente, nici căldură, nici electricitate. Un asemenea viitor ni se pune din nou acum în faţă.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.