Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ion Țiriac (80 de ani) nu mai este cel mai bogat român. Fostul mare tenismen, care organizează anual turneul de la Madrid și care a povestit recent cum putea deveni finanțator la Bayern Munchen, a fost detronat de către Daniel Dines, fondatorul companiei UiPath, care se ocupă cu roboți software.

Cu o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari, Ion Țiriac a fost poziționat în topul miliardarilor lumii pe locul 2.276 dintre cei 2.816 oameni de afaceri ”calificați” în topul realizat de către Hurun Report, din China.

Între timp, pe plaiuri mioritice, magnatul sportiv a fost detronat de către ”surpriza” Daniel Dines (47 de ani), fondatorul companiei UiPath, a cărui avere este estimată la 1,4 miliarde de dolari și care era prezentat în 2019 de revista Forbes, cea care a stabilit și ierarhia actuală, drept primul miliardar din afaceri cu roboți software.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.