Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România se mișcă în reluare. Are tipicul ei, de parcă ar gândi după stilul lui Iohannis. Nu de ardelean așezat, cum credea Europa că ar fi, ci domol, prea domol, revoltător de domol pentru acest secol al vitezei. Este singurul lucru pe care președintele a reușit să-l impună până acum: lentoarea.

Ar fi avut nevoie România de stocuri de medicamente și echipamente de protecție în februarie? Da, dar mai avem timp, și-or fi spus guvernanții, să lămurim întâi cum e cu anticipatele. Ar fi trebuit să avem rezervele strategice refăcute? Da, dar până nu vedem cum dăm în bobi cu Cîțu nu are rost să ne apucăm de treabă.

Ne-ar fi trebuit combinezoane pentru a ne apăra medicii? Păi de ce? În februarie nu aveam decât un singur caz de coronavirus. Să mai așteptăm, să vedem ce este. Discutăm săptămâna viitoare.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.