Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un dosar penal pentru abuz în serviciu a fost deschis pe numele câtorva funcționari de la Direcția de Sănătate Craiova. Aceștia sunt acuzați că nu au luat măsuri de izolare la domiciliu în cazul unui grup venit din străinătate, din regiuni afectate puternic de coronavirus.

Direcția de Sănătate Publică din Craiova este acuzată că nu a luat măsurile necesare de izolare asupra unui grup sosit recent dintr-o zonă de risc, motiv pentru care nici organele de poliție nu i-au putut monitoriza pe românii întorși în țară.

Pe de altă parte, funcționarii sunt acuzați că au scos mai multe persoane din carantină, până să primească rezultatul pentru coronavirus. La numai câteva zile, când rezultatul a fost gata, s-a dovedit că aceste persoane erau infectate cu coronavirus.

Există la acest moment două dosare de anchetă penală efectuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, prin care funcționarii DSP Craiova sunt cercetați de neglijență în serviciu, abuz în serviciu și zădărnicirea transmiterii bolilor.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.