Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mesajul primarului din Țăndărei către mass-media: „presiunea mediatică pe seama etniei unor locuitori din localitate nu este benefică pentru nimeni”.

Aseară, începând cu orele 19.00, Platforma Aresel a organizat o dezbatere publică, distribuită prin instrumentele zilelor noastre – Facebook și Zoom – pe tema „responsabilității jurnaliștilor în etnicizarea situației de criză”. Discuția a durat trei ore și a beneficiat de o prezență semnificativă.

Subiectul situației de carantină din orașul Țăndărei a fost adus în discuție de doamna Denisa Dinu, mediatorul sanitar din această localitate. Dânsa ne-a povestit că o bună parte din ceea ce se prezintă ca adevăr în mass media, din păcate, nu corespunde realității din Țăndărei.

După această dezbatere, am discutat cu doamna Nicoleta Toma, primarul orașului Țăndărei, la inițiativa dumneaei. Conform primarului, în localitate nu sunt tensiuni excepționale, etnicizarea problemei nu este ceea ce ar trebui să domine spațiul public ci, dimpotrivă, solidaritatea și cooperarea tuturor cetățenilor și autorităților pentru a limita impactul Covid19.

Integral pe LibertateaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.