Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

”Chirurgul general” al Statelor Unite (titulatura oficială a șefului operativ al ”United States Public Health Service Commissioned Corps, una dintre cele mai importante instituții de sănătate publică din SUA) a avertizat duminică țara că se va confrunta cu un „moment Pearl Harbor” în această săptămână, așteptându-se la un val fără precedent de decese.

„Săptămâna viitoare (săptămâna aceasta – n.r.) va fi momentul nostru Pearl Harbor. Va fi momentul nostru 9/11”, a declarat Jerome Adams în emisiunea „Meet the Press” de la NBC News, comparând pandemia de COVID-19 cu două dintre cele mai șocante evenimente din istoria SUA. „Va fi cel mai greu moment pentru mulți americani din întreaga lor viață și trebuie să înțelegem că, dacă vrem să aplatizăm acea curbă, toată lumea trebuie să-și facă treaba”, a adăugat Adams.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.