Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Spitalul Universitar de Urgență București este la un pas de a fi condus de medici militari. Nu este vorba însă despre întreaga conducere a spitalului, ci doar de anumite secţii vitale în această perioadă. Preluarea şefiei unor secţii ale Spitalului Universitar din Capitală de către medici militari este la un pas de a se întâmpla, în contextul în care managerul dr. Cătălin Cârstoiu spune că a primit deja undă verde de la Ministerul Sănătăţii, iar acum aşteaptă şi un răspuns de la Ministerul Apărării.

Managerul de la Universitar spune că ideea a fost a lui şi că a discutat deja cu managerul Spitalului Militar Central, astfel încât trei medici militari să poată fi trimişi la Spitalul Universitar. Ar fi vorba despre trei medici care au competenţe în chirurgie, urgenţă şi terapie intensivă. Ar fi nevoie de aceştia, spune Cârstoiu, în contextul în care actualii şefi de secţie nu se înţeleg între ei şi ar avea diverse conflicte.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.