Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bolnav cu COVID-19 internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi are alocaţi între 10 lei şi 16 lei pe zi, pentru cele trei mese, managerul unităţii medicale susţinând că se fac eforturi pentru a asigura, în aceste condiţii, hrana necesară unui adult.

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Carmen Dorobăţ, a declarat, duminică, presei că, pentru toate cele trei mese, se alocă pentru un pacient între 10 şi 16 lei. Potrivit medicilor, de suma maximă, adică 16 lei, beneficiază doar pacienţii "cu necesităţi deosebite din punctul de vedere al dietei“.

"La Spitalul de Boli Infecţioase am găsit cu greu o firmă de catering, întrucât bucătăria spitalului este în proces de renovare de câteva luni. Ne folosim de firma de catering şi supraveghem calitatea mâncării. Medicul de gardă o verifică în fiecare zi, până acum nu au fost probleme“, a spus managerul spitalului ieşean, Carmen Dorobăţ.

Integral pe România Liberă



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.