Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Zeci de persoane au fost scoase din carantină la Craiova, deşi au existat suspiciuni şi mărturii că acestea au fost în contact direct sau indirect cu trei persoane care după 11 zile de izolare obligatorie s-au dovedit a fi pozitive. Reprezentanţii DSP au lăsat-o să plece acasă chiar şi pe o femeie care stătuse aproape 2 săptâmâni în aceeaşi cameră cu o persoană cu COVID 19.

Totul s-a întâmplat la un hotel de lângă aeroportul Craiova, unde au fost carantinate 125 de persoane. Oamenii au fost testaţi încă din prima zi, dar rezultatele au început să apară după 11 zile. În cazul a trei persoane, testele au ieşit pozitive. A fost momentul în care mai mulţi oameni şi-au dat seama că fuseseră timp de aproape 2 săptămâni în contact cu persoane pozitive.

Oamenii au declarat că au fost puşi câte doi în cameră, au fost lăsaţi să meargă în curte şi, mai mult, angajaţii hotelului le-au pus pe hol termosuri cu apă fiartă să-şi facă ceai atunci când doresc. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova s-au autosesizat şi au întocmit în cauză dosar penal pentru abuz în serviciu şi zădărnicirea combaterii bolilor.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.