Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pentru asta nu se face pușcărie? În plină epidemie, Firea a dat un contract de 18 milioane de euro unei unei beizadele PSD, patronul de la Nuba! Europarlamentarul USR Clotilde Armand prezintă, pe pagina ei de Facebook, un contract de peste 18 milioane de euro, pentru “mobilier urban“, contract acordat firmei fiul primarului din Cornu, fost șef vicepreședinte TSD Prahova, patronul clubului NUBA și amic cu Sebastian Ghiță.

„În plină pandemie Primăria Municipiului București a acordat ieri un contract în valoare de 18.376.224 EURO unei firme controlată de Alexandru Nanu – fiul primarului din Cornu, fost șef vicepreședinte TSD Prahova, patronul clubului NUBA și amic cu V. Cosma & S. Ghiță. Contract: Achiziție de elemente constructive pentru mobilier urban, respectiv adaposturi modulare pentru statii de troleibuz si statii de autobuz.

Firma acestuia nu este la primul contract cu autorităţile locale. A primit în ultimii ani contracte prin atribuire directă de la mai multe instituţii subordonate Primăriei Capitalei“, arată Clotilde Armand, care prezintă și datele achiziției, conform anunțului din SEAP.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.