Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Autoritățile au anunțat, luni, datele actualizate despre situația cazurilor confirmate cu noul coronavirus la nivel național și, totodată, au comunicat și informații cu privire la conaționalii aflați în afara granițelor.

Din câte au comunicat, luni la ora 13, reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică, în baza informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate rezultă că sunt 627 cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19, cei mai mulți în Italia – 400, alți 189 în Spania, 15 în Franța, 8 în Germania, 6 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în Indonezia și câte unul în Tunisia, Irlanda, Luxemburg, Belgia și SUA. În cursul zilei precedente, aceeași sursă anunța un număr de 401 cazuri.

Din păcate, de la precedenta informare GCS aflăm că alți doi români conformați cu noul coronavirus în afara țării au murit, ambii în Marea Britanie.

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.