Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Producătorul român de medicamente Antibiotice Iași a cerut aviz de la Ministerul Sănătății pentru a produce biocide, iar OMV Petrom va cere același aviz în cursul acestei săptămâni, a anunțat ministrul Economiei, Virgil Popescu. Farmec Cluj are deja avizul aprobat și va primi autorizația, pentru a începe producția. Mai mult, medicamentul care este vehiculat a un posibil tratament pentru infecția cu noul coronavirus ar putea intra în producție la Iași.

„Vestea bună este că un alt mare producător român, Antibiotice Iaşi, a cerut aviz pentru a produce două tipuri de biocide, un gel pentru populaţie, pentru spălatul pe mâini, şi biocide pentru spitale. Inclusiv OMV Petrom va solicita săptămâna viitoare aviz pentru biocide. Deci piaţa începe să se mişte, companiile încep să se mişte şi sunt convins că vom rezolva această problemă a biocidelor„, a spus Virgil Popescu, duminică seara, la B1 TV.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.