Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Medicii militari trimişi să readucă lucrurile la normal la Spitalul Suceava consideră că omologii lor civili „au fost răsfăţaţi” şi încă sunt total nepregătiţi, informează Ştirile Pro TV.

Secretarul de stat Ionel Oprea spune că s-a lovit de refuzul unor medici de a purta echipament şi, la fel de grav, că unele cadre pur şi simplu nu înţeleg cu ce se confruntă.

„Nu înţeleg nişte precepte epidemiologice clare, îmi pare rău pentru dânşii. Au fost nişte răsfăţaţi. Aşa se întâmplă în spitalele noastre când echipa managerială este nemedicală şi îi lasă pe medici în lumea lor, administraţia se ocupă de obiectivele lor”, a spus Ionel Oprea.

La rândul său, Daniel Dedrioiu, noul manager al spitalului, a afirmat că a făcut instrucţia personalului medical despre purtarea echipamentului de protecţie, dar „degeaba avem echipamente bune dacă nu ştim să le purtăm, suntem foarte vulnerabili la contaminare”.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.