Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Situație fără precedent în sistemul de sănătate din România. Ministrul de Interne, Marcel Vela a venit în ajutorul românilor.

Se pare că în urma unui articol publicat de site-ul Flux 24, Marcel Vela s-a mobilizat și a rezolvat problema în cel mai scurt timp.

Potrivit articolului, firma care produce Plaquenil, mediamentul care reduce inflamația plămânilor, a dorit să doneze sistemului de sănătate din România un stoc semnificativ, însă sistemul nu a realizat formalitățile. Se pare însă că la scurt timp după apariție articolului, Marcel Vela a reacționat. Ministrul s-a mobilizat și a rezolvat întreaga situație vineri seară.

„Cred că la 5 sau 10 minute după apariția articolului mi-a dat mesaj ministrul de interne Marcel Vela. (...) Vineri seară am aflat că s-a rezolvat. L-am criticat pe ministrul Vela atunci când am crezut că e cazul. Acum trebuie lăudat”, spune editorul FLUX 24, Andrei Bădin.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.