Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Producții ca „Oxygen”, spectacol multimedia pe un text al celebrului dramaturg rus contemporan Ivan Vîrîpaev, „Urban GIF Show”, o instalație inovatoare despre viața urbană, sau „Privește cerul…”, un spectacol de breakdance și teatru-dans pe fundal de muzică clasică, precum și montări clasice sau comedii pline de savoare, cum sunt „Contesa”, „Arsenic și dantelă veche”, „Milionul, nepoatele și milionara” sau „Amor Amar” pot fi văzute online începând de astăzi.

Spectacolele pot fi vizionate online pe toată durata lunii aprilie la rezoluție de înaltă calitate pe site-ul www.teatrelli.com, la o secțiune nouă de Spectacole online, creată în acest scop. Prima difuzare va avea loc astăzi, în intervalul orar 18.00-23.00, când reprezentația „Oxygen” era programată în sala Teatrelli.

Următoarele spectacole vor putea fi vizionate în zilele de miercuri și duminică, în același interval orar, fiind împărțite pe săptămâni tematice.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.