Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victor Ponta a lansat recent un atac la adresa lui Iohannis şi a lui Orban, cu toate că a şi ţinut să îl laude pe preşedinte că a recunoscut că a greşit în strategia privind ţinerea medicilor şi asistentelor din România pe baricade în timpul pandemiei coronavirus, după ce în ultimele zile a fost un adevărat val de demisii.

Victor Ponta i-a spus jurnalistei Cristina Şincai, în cadrul emisiunii Newsline, că este „de obicei critic cu domnul Iohannis pentru că nu recunoaşte niciodată când greşeşte”. Acum vreau să-l laud pentru că a recunoscut că a greşit. Până acum i-a tot ameninţat pe medici că le face dosare penale, (…) faptul că acum a înţeles că medicii nu sunt nişte simpli soldaţi pe care îi trimiţi în prima linie fără armament”, a declarat Victor Ponta, la România TV.

Fostul premier consideră că principala problemă este lipsa de echipamente de protecţie şi, dacă nu va fi rezolvată, îl sfătuieşte pe preşedinte să îi trimită pe membrii Guvernului neechipaţi în spitalele cu pacienţi infectaţi cu noul coronavirus.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.