Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În plină epidemie de coronavirus, fostul premier Viorica Dăncilă, revine în forță cu un val de critici la adresa actualului premier, Ludovic Orban și guvernului condus de acesta. Dăncilă atrage atenția că liberalii ignoră faptul că economia stă pe umerii salariaților și că nu o poți ajuta dacă nu-i ajuți pe oameni în primul rând. De asemenea, fostul lider PSD, a profitat de acest moment pentru a ironiza greșelile de exprimare ale „domnilor Orban și Vela”.

„Liberalii se opun cu îndârjire când vine vorba să-i ajute efectiv pe românii obișnuiți, afectați de criza economică ce se anunță. Pentru ei contează probabil doar companiile prietene și acei oameni de afaceri cărora le sunt datori. (...) Am văzut exprimările nefericite ale domnilor Orban și Vela, care vorbeau de „creșterea numărului de infectări” cu COVID-19 în loc de scăderea lor și de „trafic de persoane” în loc de tranzit sau transport de persoane. Am greșit și eu în exprimări, dar niciodată n-am greșit față de români.”, scrie Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.