Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Asia de Sud-Est se pregătește pentru un al doilea val al epidemiei de coronavirus. Singapore a fost prezentat ca unul dintre modelele de luptă cu epidemia. Vineri, premierul Lee Hsien Loon a anunțat o nouă izolare timp de o lună, începând cu săptămâna viitoare. Vor fi închise toate școlile și universitățile și majoritatea locurilor de muncă. Vor rămâne funcționale doar serviciile considerate critice.

Măsura va fi luata după ce, vineri, 3 aprilie, în Singapore au fost raportate 65 de noi cazuri de covid-19. 56 din aceste cazuri sunt locale. 39 dintre ele sunt legate de cazuri cunoscute, dar 17 nu au vreo legătură. Aceste cifre sunt importante, având în vedere că numărul total de infecții din Singapore abia depășește 1.000, iar joi a fost înregistrat al cincilea deces de la izbucnirea epidemiei.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.