Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Veteran în domeniul bolilor infecțioase, ocupând din 1984 funcția de șef al Institutului Național de Alergie și Boli Infecțioase, Anthony Fauci este acum „brand”-ul din SUA al luptei contracronometru împotriva COVID-19. Totodată, Fauci este consilierul principal al președintelui Donald Trump în criza sanitară. The New York Times a purtat un conversație cu el și nu puține sunt detaliile interesante puse pe tapet.

De ani și ani, Anthony Fauci a „profețit” în Congresul SUA, în diverse audieri, că este doar o chestiune de timp până când un virus va face saltul de la om la anima și va da totul peste cap în sănătatea publică și în afacerile internaționale. În 2020, realitatea i-a dat dreptate. „Suntem într-un război”, spune el în podcast-ul The Daily al cotidianului New York Times. „Adică, cred că ce simțim noi acum simt și generalii, liderii militari în realitatea frontului, într-un război violent.”

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.