Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Franţa este pe locul 6 în lume în privinţa infectărilor cu noul COVID-19 - 59.105 cazuri au fost raportate şi 5.387 decese. Fostul ministru francez al Sportului şi dublu campion olimpic la judo, David Douillet, consideră "o nebunie" menţinerea Turului ciclist al Franţei la datele sale actuale, între 27 iunie şi 19 iulie, din cauza pandemiei de coronavirus.

"Înţeleg ce este în joc, din punct de vedere financiar, dar există prea multe riscuri", a declarat Douillet pentru France TV, informează fr24news.com. Fostul judoka, în al cărui palmares mai figurează patru titluri mondiale şi unul european, susţine că nu ratează niciodată o etapă din Marea Buclă, însă acum consideră că unica posibilitate ca Tour de France să se mai dispute este să se efectueze suficiente teste, astfel încât toată lumea să fie controlată şi toate rezultatele să fie negative.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.