Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, două noi decese înregistrate în România la pacienți diagnosticați cu noul coronavirus. Este vorba de o femeie de 54 de ani din Constanța și de un bărbat de 61 de ani din București. Bilanțul deceselor ajunge astfel la 118.

Potrivit GCS, femeia de 54 ani, din județul Constanța a revenit din Turcia în 13 martie și a fost confirmată cu noul coronavirus în 19 martie, în Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Aceasta avea obezitate morbidă și bronho-pneumonii repetate în ultimele 12 luni. Femeia a murit joi.

De asemenea, un bărbat de 61 de ani din București a murit vineri. Aceasta era internat în Spitalul „Victor Babeș” București, prin transfer de la Spitalul Militar București. El a fost confrimat cu noul coronavirus în 31 martie. Bilanțil deceselor înregistrate în România la pacienți diagnosticați cu COVID-19 a ajuns la 118.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.