Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mandatelor autorităților administrației publice locale vor fi prelungite dacă un proiect de lege depus la Parlament de patru importanți lideri politici va fi aporbat. Liderii ALD, PSD, UDMR și Pro România au depus proiectul de lege privind prelungirea mandatelor autorităților administrației publice locale, pentru a fi dezbătut în procedură de urgență. Informația vine chiar de la liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Politicianul mai afirmă că:

În urmă cu exact o lună de zile spuneam că trebuie să ne gândim serios dacă nu cumva alegerile locale ar trebui să fie amânate până după stingerea pandemiei de coronavirus, ca o dovadă de responsabilitate. La acea vreme, dl Orban a înțeles să facă bășcălie. Acum vedem cu toții că nu putem avea alegeri locale la termen.Dacă Guvernul nu are curaj să adopte o măsură clară și fermă în privința alegerilor locale, nu e problemă, preia inițiativa Parlamentul.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.