Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban a transmis vineri un mesaj cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române, în care mulţumeşte jandarmilor pentru modul în care s-au mobilizat şi acţionat în menţinerea ordinii publice şi respectarea restricţiilor pe care autorităţile le-au impus pentru a opri răspândirea noului coronavirus.

"Astăzi, 3 aprilie 2020, la 170 de ani de la înfiinţarea sa, Jandarmeria Română este angrenată într-o misiune extrem de dificilă prin caracterul fără precedent al situaţiei actuale, de urgenţă sanitară. Alături de efectivele Poliţiei Române, cele ale Poliţiei locale şi de Armată, jandarmii români veghează la menţinerea ordinii publice şi la respectarea restricţiilor pe care autorităţile le-au impus pentru a opri răspândirea coronavirusului care ameninţă nu numai ţara noastră, ci întreaga lume. Aflaţi zilnic la datorie, misiunea jandarmilor devine şi mai periculoasă acum, prin riscul de infectare la care sunt şi ei expuşi. Să respectăm munca şi devotamentul lor, pentru ca sănătatea noastră şi sănătatea lor să nu fie puse în pericol!", subliniază Orban.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.